Îmi plac antreprenorii care își iubesc brandurile mai mult decât mașinile pe care le conduc și investesc în viitorul brandului lor. Sunt pasionat de web design și antreprenoriat. Consider că am personalitate, așa cum fiecare site realizat de mine trebuie să fie elegant, atractiv, dar mai ales trebuie să fie user friendly. Incă de la început trebuie să știi că relația noastră va fi personală, directă și sinceră. Sper să devenim prieteni și să continuăm colaborarea în viitor. Satisfacția ta este prioritatea mea. Ca freelancer nu îți promit lucruri nerealizabile. Nu dispar după ce ți-am realizat website-ul și nici nu încerc să îți vând ceva ce nu ai nevoie.

Eu nu mă bazeaz pe salariu, nu plătesc chirii și astfel încerc să îți aduc o calitate mare la prețuri mici, la o fracțiune din costurille unei firme de web design. Nu muncesc doar de la 10 la 6, nu întârzii și nu caut motive de amânare. Depun toate eforturile pentru ca site-ul tău să arate bine și să fie în top. În plus, mereu îți ascult ideile și încerc să îți dau câteva sfaturi, sperând că o să te ajute pe viitor sau să îți arătăm ceva la care poate nici nu te-ai gândit. Fac asta GRATUIT indiferent dacă o să lucrezi cu mine sau nu.

Oferta este all inclusive. Nu este suficient să ai un site frumos, el mai trebuie să fie cunoscut, să fie prezent în topul motoarelor de căutare și rețelelor de socializare. Pentru asta ți-am pregătit module dedicate în care te promovezi pe Facebook, Google, Instagram (plus multe altele) direct de pe site-ul tău. Într-o epocă modernă noi îți prețuim timpul.

Acestea fiind spuse, poți consulta pagina de Întrebări Frecvente sau mă poți contacta.