Îmi plac antreprenorii care își iubesc brandurile și investesc în viitorul lor. Sunt pasionat de web design și antreprenoriat. Consider că am personalitate, așa cum fiecare site realizat de mine trebuie să fie atractiv, dar mai ales să fie user friendly. Știu că pentru orice antreprenor aflat la început de drum, fiecare investiție reprezintă un efort. De aceea, prin serviciile mele, încerc să îți vin în ajutor. Relația noastră va fi personală, directă și sinceră. Sper să devenim prieteni și să continuăm colaborarea în viitor. Satisfacția ta este prioritatea mea. Ca freelancer nu îți promit lucruri nerealizabile. Nu dispar după ce ți-am realizat website-ul și nici nu îți propun lucruri de care nu ai nevoie.

Eu nu mă bazeaz pe salariu, nu am angajați și astfel încerc să îți aduc o calitate mare la prețuri mici. Nu întârzii și nu caut motive de amânare. Mereu îți ascult ideile și încerc să îți dau câteva sfaturi, sperând că o să te ajute pe viitor sau să îți arăt ceva la care poate nici nu te-ai gândit. Fac asta GRATUIT indiferent dacă o să lucrezi cu mine sau nu.

Ofertă este all inclusive. Nu este suficient să ai un site frumos, el mai trebuie să fie cunoscut și în topul motoarelor de căutare. Pentru asta ți-am pregătit module dedicate în care te promovezi pe Facebook, Google, Instagram (plus multe altele) direct de pe site-ul tău dintr-un singur click. Într-o epocă modernă îți prețuiesc timpul.