Care sunt costurile implicate în realizarea unui website?

Eu nu mă bazeaz pe salariu, nu plătesc chirii și astfel încerc să îți aduc o calitate mare la prețuri mici, la o fracțiune din costurille unei firme de web design.

 • Achiziționarea numelui de domeniu
  Dacă nu ai încă un nume de domeniu achiziționat atunci, pentru a putea avea un website, va trebui să-ți cumperi unul.
  Prețul domeniilor .ro este în acest moment aproximativ 51 lei. Domeniile .com/.net/.org/.info se plătesc anual, iar prețurile variază. Nu trebuie să-ți faci griji de unde trebuie achiziționat domeniul întrucât mă ocup de tot.
 • Realizarea website-ului
  Există câțiva factori care afectează costul unui website. În principal prețul de realizare al unui site web depinde de: tipul site-ului (dacă e un site de prezentare sau de vânzări online (e-commerce));
  – grafica site-ului;
  – cerințele (specificațiile) de implementare

Pentru asta poți cere o ofertă. [ Solicita oferta ]

Găzduirea website-ului (hostingul)
Pentru orice site realizat de mine ofer gazduire gratuita 6 luni. Deci nu te costă nimic.

Pot vedea câți vizitatori intră pe site?

Sigur că da. Atașez fiecărui site un sistem de monitorizare prin care poți urmări traficul, paginile vizualizate de vizitatori, dispozitivul, locația, cuvintele cheie folosite (dacă site-ul este accesat prin intermediul motoarelor de căutare) și multe alte informații utile.

Pot să-mi administrez singur(ă) site-ul?

Bineînțeles ! Toate site-urile dispun de un sistem de administare (CMS-Content Management System) prin care vei putea să-ți administrezi oricând informațiile: text, poze, bannere, clipuri video, etc. În plus, te învăț pe tine sau angajații tăi cum funcționează totul.

Ce conținut să pun pe site-ul meu?

Asta depinde de obiectivele tale, de scopul propus prin realizarea unui website. Dacă ai o afacere, site-ul ar trebui să includă cât mai multe informații despre produsele sau serviciile firmei tale. Dacă nu ai timp să te gândești la asta sau nu știi ce trebuie să conțină, realizăm împreună un plan și încerc să te ajut cu tot cotinutul site-ului.

Se poate vedea site-ul înainte de a fi publicat?

Se poate vedea site-ul pe toată perioada de realizare a acestuia pe o adresă accesibilă numai de tine. Vei fi conectat în permanență, astfel putem realiza toate modificările până ajungem la formulă „perfectă".

Încă mai ai întrebări?