Aproximativ 70% din site-uri sunt construite pe platforme CMS ( Content Management System ) precum WordPress, Joomla, Drupal, etc. Abordez putin importanta actualizarii site-ului si cum sa faci asta.

Importanta actualizarii site-ului

  1. Aproape fiecare update intareste securitatea site-ului. Desi pare un subiect neimportant, zilnic sute de mii de site-uri web sunt sparte datorita vulnerabilitatilor pe care le prezinta.  O mare parte dintre hackeri cunosc vulnerabilitatile ce apar in urma neactualizarii si profita de acestea pentru a prelua controlul a cat mai multor site-uri de pe internet.
  2. Site-ul devine mai rapid si mai bine optimizat. Cu totii vrem sa fie totul rapid si usor de folosit, nu? Asta primesti si in urma actualizarilor: o experienta de utilizare mai placuta si mai eficienta!

Cum iti actualiezi site-ul

Eu lucrez cu wordpress care verifica singur daca au aparut actualizari si iti trimite o notificare daca a gasit ceva.

Dupa ce ai ajuns pe pagina cu Actualizari tot ce ramane de facut este sa selectezi plugin-ul( modulul ) pe care il actualizezi si sa apesi pe ACTUALIZARE. Nu este un proces complicat, insa are multe beneficii.

 

Esti interesat de un pachet de mentenanta web?

Poti gasi mai multe informatii despre mentenanta web aici sau ne poti contacta prin telefon ( 0774 975 213 ) sau email. Iti voi explica si recomanda solutia de care ai nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *