Ne place sau nu, suntem o generație de bloggeri. Scriem ceva pe Facebook, primim comentarii și aprecieri, suntem bloggeri. Punem o poză amuzantă pe Tumblr care naște impresii, suntem bloggeri. Facem un filmuleț, apoi îl urcăm pe YouTube, îl comentează prietenii și am devenit… videobloggeri. Trecem direct la subiect și spunem că NE PLACE să susținem bloggerii.

Fie că ești începător sau nu, trebuie să ai un blog pe o platformă stabilă, lucrez și recomand WORDPRESS.

 Când scrii pe blog, ai momente când ți se pare că vorbești singur. Interacționezi cu cititorii, dacă lasă comentarii sau îți scriu în privat. În orice caz, nu e ca la birou, când ești mereu conectat la colegi, când îți suflă oamenii în ceafă, cu bune și cu mai puțin bune.

De asemenea un blog reprezintă o modalitate perfectă de a îți crea reputația de expert într-un anumit domeniu sau a unei persoane cu opinii interesante și care merită urmărite și comentate. Toți învățăm treptat, așa că m-am gândit să fac un program în care toate persoanele ce doresc să aibă un blog să fie ajutate și îndrumate către succes. Nu este nimic complicat, doar discuții deschise în care tu îți spui ideea și o construim împreună. Ți-am pregătit câteva lecții care explică foarte clar pașii pentru un articol bine construit plus multe alte sfaturi să te scape de problemele începutului.

Dacă îți propui să câștigi și un venit pasiv din asta nu uita că blogurile reprezintă o unealtă foarte eficientă în campaniile de media și PR, mai ales datorită costurilor mult mai reduse decât în cazul unei campanii tradiționale derulate prin intermediul ziarelor și televiziunii. M-am și gândit la asta, așa că ți-am pregătit ghiduri complete, dar și o consiliere personală aplicabilă pentru domeniul tău.  Îți voi prezentata toate modalitățile și trucurile care te ajută să-ți îndeplinești acest target.

Deși deținerea unui blog poate părea simplă, există intodeauna posibilitatea apariției unor probleme tehnice ce trebuiesc rezolvate în mod regulat sau existența necesității de modificarea a blogului.

Web design
Ofer un design unic, potrivit stilului dvs. care îți va dezvolta blogul cu ușurință.
Editor intuitiv
Adăugați, mutați sau personalizați conținutul articolului în doar câteva secunde. Pur și simplu apăsați și începeți să scrieți.
Vizibilitate în Google
Vizibilitatea este esențială. Cu ajutorul uneltelor SEO încorporate, cititorii nu vor avea probleme să vă găsească online.
Statistici
Cu ajutorul Google Analytics puteți să descoperiți cum se comportă cititorii pe blog și ce le place cel mai mult.
Căsuță de mail
Obțineți un e-mail personalizat care să corespundă domeniului site-ului dvs. web.
Câștigați bani
Am pregătit ghid-uri complete despre cum puteți câștiga bani de pe urma muncii dvs.

Iată câteva dintre proiectele de succes:

STANDARD
200Lei
 • Web design personalizat
 • Domeniu .RO gratuit
 • Optimizare SEO
 • Mail-uri personalizate nelimitat
 • Consiliere monetizare blog
 • Certificat securitate (HTTPS)
 • Module Anti-Spam
 • Invatam toata echipa
 • Ebook monetizare blog
 • Facebook/Instagram feed
 • Newsletter
 • Integrare magazin
 • Suport gratuit nelimitat

Inca ai intrebari?

Contactează-mă pe mail sau telefonic și îți voi răspunde la toate întrebările !
0774 975 213 sau contact@benserv.net